Tarieven

Met VoIP van Next Telecom bespaar je minimaal 35% op je traditionele KPN of Ziggo abonnement. De VoIP tarieven van Next Telecom zijn scherp geprijsd zonder in te leveren op kwaliteit. Zowel onze abonnementskosten als gesprektarieven liggen een flink stuk lager dan de tarieven van de traditionele aanbieders. Op belminuten, zowel nationaal als internationaal, kan de besparing zelfs oplopen tot 75%. Bij Next Telecom garanderen wij je een terugverdientijd van gemiddeld 2 tot 12 maanden. Een eenvoudige besparing op je maandelijkse, vaak hoge, vaste lasten. Wie wil dat nou niet?

Gesprekstarieven VoIP
Type gesprek Gesprekstarief Starttarief
Belminuten onderling / platform Altijd gratis Altijd gratis
Vaste nummers binnenland € 0,021 € 0,029
Mobiele nummers binnenland € 0,082 € 0,029

Natuurlijk is er ook een volledig overzicht van onze internationale gesprekstarieven. Voor onze internationale gesprekstarieven geldt, net als voor de nationale gesprekstarieven, een starttik van € 0,029. Dat is minder dan 3 cent per gesprek.

VoIP accounts tarieven

Hosted VoIP wordt goedkoper naarmate er meerdere VoIP accounts worden afgenomen. Elke VoIP telefoon heeft een uniek VoIP account nodig. Zijn er bijvoorbeeld 5 medewerkers binnen het bedrijf? Dan zijn vijf VoIP-accounts nodig á € 3,50 per stuk.

Aantal accounts Maandelijkse kosten Eenmalige kosten
VoIP account (1 t/m 4) € 5,- € 15,-
VoIP account (5 t/m 19) € 3,50 € 10,-
VoIP account (20 t/m 49) € 2,50 € 7,50
VoIP account (50 >) € 2,- € 5,-
VoIP trunks

De VoIP trunks van Next Telecom kunnen gebruikt worden voor koppelingen met een eigen IP-centrale. Het aantal lijnen is altijd realtime aan te passen via het dashboard op mijn.next-telecom.nl.

Aantal lijnen Maandelijkse kosten Eenmalige kosten
VoIP trunk (SIP 2 lijnen) € 4,- € 20,–
Extra lijn bij VoIP trunk € 2,- € 10,-
VoIP trunk (SIP 30 lijnen) € 40,- € 100,-
VoIP trunk (SIP 30 lijnen) € 60,- € 125,-

Waarom Next Telecom

Snel geregeld

Onze dienstverlening kan je real-time aanvragen en werken dan ook per direct. Nadat je de inloggegevens van ons ontvangen hebt, kan je direct aan de slag en per direct gebruiken. Geen rompslomp of papierwerk. Kies, klik en klaar. Het is écht zo simpel!

Contractvrij

We zijn van mening dat een samenwerking niet afgedwongen mag worden door langdurige overeenkomsten of opzegtermijnen, maar wel door het leveren van kwaliteit! Ben je niet tevreden? Of heb je je nummer niet meer nodig? Je kunt onze diensten per dag aanvragen en/of opzeggen. Heb je een toestel aangeschaft? Dan blijft deze natuurlijk van jou.

Professionele uitstraling

Een vast en eenvoudig telefoonnummer is van essentiële waarde voor de uitstraling van je bedrijf. Een vast nummer staat professioneel, verhoogt je vindbaarheid in Google en klanten behalen zelfs een hogere vindbaarheid in Google.

Op werkdagen van 9.00 uur tot 20:30 uur bereikbaar

Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden en bereikbaar bent. Daarom leveren wij een full-service dienst. Onze helpdesk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 20.30 uur bereikbaar en de storingsdienst zelfs 24/7.

Simpel in gebruik

Je kunt zelf 24/7 online al je instellingen beheren via ons online dashboard. Daarnaast is het mogelijk om via onze vast op mobiel integratie met je vaste telefoonnummer mobiel uit te bellen dit verhoogd de professionele uitstraling bij het terugbellen.

Meest betrouwbare oplossing

Als je voor Next Telecom kiest, kies je voor veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit. Met dubbel uitgevoerde servers in meerdere datacenters in Nederland wordt er voor gezorgd dat elke dag meer dan 5.500 gebruikers bereikbaar zijn en blijven!

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: