Next Telecom kan lokale nummers leveren in 55 landen.

Zo regel je eenvoudig een internationaal telefoonnummer bij je vaste telecomprovider.Mocht u over vestigingen en / of klanten in het buitenland beschikken, dan kunnen wij u voorzien van telefoonnummers in vele landen. Zo kunnen wij in 55 landen geografische telefoonnummers aanbieden, in 55 landen geografische telefoonnummers porteren en in 55 landen servicenummers aanbieden vergelijkbaar met de Nederlandse 0800 en 090X telefoonnummers.


Meestal kunnen we de telefoonnummers vanuit voorraad leveren.


Een greep uit de landen waar wij telefoonnummers kunnen aanbieden, porteren en servicenummers kunnen aanbieden;

Australië, België, Brazilië, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Voordelen van een nummer in het buitenland

 • Lokale markten benaderen

  U bent pas ècht bereikbaar voor uw klanten in het buitenland wanneer zij u via een lokaal nummer kunnen bellen.

 • Grotere respons

  Uit onderzoek blijkt dat servicenummers een grotere respons krijgen dan een gewoon telefoonnummer. Een nummer in het land van de beller scoort de hoogste respons.

 • Doorschakelen waar u wilt

  U beslist waar u uw bellers te woord wilt staan: in het buitenland of in Nederland.

 • Meetbare resultaten

  Met onze online statistieken beschikt u over alle gegevens die u nodig heeft om de effectiviteit van uw nummer in het buitenland te garanderen.

 • Werkt met uw huidige toestel

  Ook voor een nummer in het buitenland heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw servicenummer moet overgaan, en wij doen de rest.

 • Uitgebreid pakket extra functies

  Ook buitenlandse servicenummers genieten bij de Next Telecom van alle functionaliteiten welke benodigd zijn. U richt uw buitenlandse servicenummer dus net zo perfect in als uw Nederlandse nummer.

VoIP bij bedrijven

Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 27% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: