Ervaringen met de diensten van Next Telecom.

Wat vinden anderen?

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, zijn wij actief in het verzamelen en delen van ervaringen, meningen, tips of suggesties, hoe klanten de producten & dienstverlening van Next Telecom beoordelen. Op basis van de reviews berekenen we het gemiddelde cijfer van onze klanten, het actuele cijfer zie je vermeld onderaan deze pagina.

Natuurlijk zouden we het erg waarderen als je zelf ook een beoordeling wil plaatsen.

Tijdens een aanbesteding telefonie is gebleken dat Next Telecom ons bedrijf een besparing tot ruim 19% op de verbruikskosten en zelfs 40% op de abonnementskosten kon opleveren. Na gunning is de implementatie en omzetting feilloos verlopen en zijn we super tevreden over de uitgebreide mogelijkheden die de telefooncentrale biedt. Ook de gesprekskwaliteit is een stuk verbeterd, kortom een geslaagde aanbesteding.

De Vries International
28-December-2015

We hebben bij Next Telecom een prachtige oplossing voor onze bereikbaarheid én zijn op een efficiënte en persoonlijke manier geholpen. Aanrader!

DESCO BV
28-December-2015

Lang gezocht naar een mooi telefoonnummer, bij KPN & Ziggo bleek dit onmogelijk. Bij Next Telecom bleek het een standaard te zijn dat bedrijven een mooi nummer toegewezen krijgen. Ik was ik binnen een dag bereikbaar op een super mooi telefoonnummer.

Castricum BV
28-December-2015

Het doorschakelen van mijn nieuwe vaste lijn naar mijn mobiel werkt prima. Super handig en lijkt ook professioneler op mijn offertes en visitekaartje zo’n mooi nummer.

Taxi Service BV
28-December-2015

Prima services, goede ervaring, snelle oplevering en scherpe prijzen!

Aspro bouwmaterieel
28-December-2015

We zijn een startende ondernemer en hadden nog geen ervaring met VoIP telefonie. Tijdens de uitleg bood de supportmedewerker mij een gratis proefaccount aan. Het proefabonnement omgezet in een permanent abonnement en ook nog de keuze uit een super makkelijk telefoonnummer.

R&E Payroll
28-December-2015

Goede prijs en kwaliteitverhouding van de geleverde diensten, ze werken zeer klantgericht naar de wensen en behoeften van de klant!

Finix
28-December-2015

Snel Geregeld en zelfs het overzetten van ons bedrijfsnummer was zo geregeld. Ik had dit eerder moeten doen

Lisa
22-June-2019

Uw referentie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: