Faxen ontvangen en versturen was nog nooit zo eenvoudig

VoIP faxen bied de mogelijkheid tot het verzenden en ontvangen van faxen via ons VoIP-netwerk. Omdat de faxen via een internetverbinding kunnen worden verzonden heb je geen faxapparaat meer nodig.

Faxberichten kunnen eenvoudig en veilig naar het binnen- en buitenland verstuurd worden.

Snel handelen

Binnengekomen faxen worden eenvoudig naar een vooraf opgegeven e-mailadres verzonden. Je ziet direct dat er een fax is binnengekomen en kunt deze onmiddellijk afhandelen.

Een extra voordeel is dat je het document direct digitaal hebt waardoor je het direct digitaal kunt archiveren.

E-mail to Fax

Vanuit de mailbox is het ook mogelijk om een fax te versturen. De ontvanger merkt geen verschil in het faxen met een traditioneel faxapparaat of via ons VoIP platform. Weg met de zorgen over een fax die misschien niet goed werkt. Of waarvan het papier op is of de cartridge leeg is. Stap over op Fax over IP en bespaar tijd en geld.

Keuze in faxnummer

Faxen via VoIP kunnen op allerlei verschillende soorten nummers binnenkomen, zoals een 088-, 085- of een regionaal nummer.

Uiteraard kunnen we ook heel gemakkelijk een bestaand faxnummer naar ons platform porteren

Fax compleet

Voor zowel het verzenden als ontvangen van je faxberichten betaal je slechts € 7,50 per maand. Voor het verzenden van faxen betaal je standaard de lage VoIP tarieven.

Direct aansluiten

Faxen ontvangen

De kosten voor alleen het ontvangen van een fax via e-mail bedragen maandelijks slechts € 5,- inclusief faxnummer. Je hebt verder geen kosten per fax of per pagina.

Direct aansluiten

Faxen versturen

Voor het versturen van faxen gelden de voordelige VoIP tarieven. De kosten voor alleen het versturen van een fax via e-mail bedragen maandelijks slechts € 5,- inclusief faxnummer.

Direct aansluiten

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: