Mooi telefoonnummer

Bij Next Telecom heb je altijd de keuze uit mooie telefoonnummers, wanneer je een telefoonnummer aanvraagt. Wij hebben in alle regio’s mooie telefoonnummers beschikbaar, maar ook voor servicenummers bieden wij de mooiste telefoonnummers voor onze klanten en relaties. Nu kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een mooi nummer, denk eens aan 030 33 333 33 of 085 123 0 123. Door het gebruik van mooie telefoonnummers straal je professionaliteit uit en onthouden (potentiele)klanten je telefoonnummer eenvoudig.

Makkelijk te onthouden

Hoe mooi en eenvoudig te onthouden telefoonnummers kunnen bijdragen tot een hogere omzet? Simpelweg omdat klanten deze makkelijker kunnen onthouden en dus ook sneller door kunnen geven aan hun netwerk. Ook bij het insprekenvan voicemailberichten, is het voor zowel jou als diegene waarvoor het bericht is gemakkelijk om een eenvoudig telefoonnummer te hebben.

Aanvragen

  • Wil jij een mooi telefoonnummer? Kijk eens vrijblijvend in onze database onderaan deze pagina of er toevallig een mooi nummer voor jou organisatie bij staat. Zoek je een mooi servicenummer, neem dan eens contact met ons op en wij hebben gegarandeerd een mooi telefoonnummer voor je!
  • Tijdelijk bieden we gratis mooie telefoonnummers aan i.c.m. een VoIP abonnement. Je hebt al een mooi telefoonnummer inclusief de module onbeperkt bellen voor € 14,95 per maand. Interesse ? Bel 088 55 555 55

Kosten

Vrijwel alle mooie telefoonnummers van Nederland ( ruim 41.000 stuks) hebben wij destijds geregistreerd en dus op voorraad. Hierdoor is je mooie nummer ook direct beschikbaar. Mocht het gewenste (service)nummer in aanvraag zijn dan zullen wij altijd een indicatie qua doorlooptijd kunnen aangeven. Je kunt dan zelf bepalen of je wellicht alsnog voor een voorraad nummer kiest. De voorwaarden voor Medium, Premium en Premium+ nummers verschillen per regio. Je kunt vrijblijvend via onze bestelpagina kijken wat de voorwaarden/kosten zijn voor een gewenst telefoonnummer.
  • Zeg nou zelf, heb je liever: 050 38 692 51 of 050 55 555 00
  • NU TIJDELIJK GEEN EXTRA KOSTEN VOOR MOOIE TELEFOONNUMMERS ! INTERESSE OF VRAGEN ? BEL 088 55 555 55

Voordelen van een mooi telefoonnummer:

  • Eenvoudig te onthouden.
  • Betere vindbaarheid Google.
  • Makkelijk te communiceren in advertenties of reclame-uitingen.
  • Straalt professionaliteit uit.

Check de beschikbare nummers in je eigen regio

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: