0800 Servicenummers

Het meest laagdrempelige servicenummer is het 0800 nummer. Dit is een gratis servicenummer. De beller betaalt geen belkosten, ook niet wanneer hij het nummer mobiel belt. De aanbieder van het servicenummer betaalt alle gesprekskosten. Een 0800 nummer staat daarom garant voor een hoge response.

Waarom kiezen voor een 0800 nummer ?

  • Professionele en landelijke uitstraling.
  • Geen kosten voor de beller, dus zeer laagdrempelig.
  • Keuze uit talloze mooie, direct beschikbare nummers en naamnummers.
  • Snelle ingebruikname en registratie op naam.
  • Efficiënte afhandeling van grote hoeveelheden gesprekken door extra functionaliteit.
  • Voordelige gesprekstarieven, waaronder een lage toeslag voor gesprekken vanaf mobiel van € 0,15 per minuut

Aanvullende telefoondiensten verhogen productiviteit

Met een 0800 nummer kun je rekenen op veel telefoonverkeer. Daarom ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende telefoondiensten. Deze zorgen ervoor dat binnenkomende gesprekken optimaal afgehandeld worden. Naast de algemene diensten, bieden wij enkele specifieke diensten voor 0800 nummers.

Is 0800-MIJNNUMMER nog vrij?

Ieder gratis servicenummer kan maar eenmalig in gebruik zijn. Wij hebben voor u een overzicht met alle beschikbare premium en premium+ 0800 –nummers beschikbaar.

Vraag je gratis servicenummer aan voor het te laat is

Het aanvragen van een 0800 nummer is heel eenvoudig. Next Telecom heeft al een aantal mooie, direct beschikbare nummers voor je gereserveerd. Deze nummers zijn binnen 24 uur actief en staan binnen 7 tot 10 werkdagen op jouw naam. Maar misschien wil jij een eigen naamnummer aanvragen? Wij kunnen de aanvraag geheel kosteloos voor u verzorgen.

Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een gemiddelde score van: